GÖRÜNTÜLÜ

Riha ve Tetwan adaylarından 'hareketli seçmen' çağrısı

DEM Parti'nin Riha ve Tetwan adayları, başka kentlerde olup Kurdistan'da oy kullanacak seçmenlere çağrıda bulundu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, özellikle başka kentlerde yaşayıp Kurdistan kentlerinde oy kullanacak seçmenlere yönelik DEM Parti’nin çalışmaları devam ediyor. DEM Parti, sanal medya hesaplarından hareketli seçmenlere çağrılarda bulunuyor.

DEM Parti Tetvan Belediyesi Eşbaşkan Adayı Belkıza Beştaş Epözdemir ve Riha Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Celaledin Erkmen, bir video ile hareketli seçmenlere hem oy kullanmaları hem de çalışmalara katılmaları için çağrıda bulundu.

'EN YAKIN DEM BİNASINA GİDEREK DESTEK ALINABİLİR'

Celaledin Erkmen, "Yurt içinde ve yurt dışında tüm seçmenlerin oy kullanması için seferberlik başladı. Genel merkezimizin araç temininden maddi olanaklara kadar desteği var. En yakın DEM binasına gidilmesi sorunu çözecektir" dedi.
Erkmen, "Riha hem göç alan hem de göç veren şehir. Riha dışındaki tüm Rihalıları gelip çalışmalara birkaç gün de olsa katılmaya çağırıyoruz. Gelme durumları yoksa telefon trafiği ile çevrelerini ikna etmelerini ve seferberlikle hareket etmelerini bekliyoruz. Kazanmaya yakınız, mutlaka kazanacağız" diye konuştu.

'TETWAN'A SAHİP ÇIKALIM'

Belkıza Beştaş Epözdemir ise şunları söyledi:

"Oyu Tetwan'da olup il dışındakilere çağrımızdır; irademiz olan oyumuza sahip çıkalım. Eğer imkânı yetmiyorsa il ve ilçe örgütleri aranmalıdır. Tetwan bizim için önemlidir; sahip çıkalım.

31 Mart'ta irademiz olan oylarımızı haram oylara karşı kullanalım ve kazanalım. Tatvan bizimdir."